Senin, 09 November 2015

Menyembuhkan Amazing Dari Alam Semulajadi Kami Perihal untuk Kurangkan

Menyembuhkan Amazing Dari Alam Semulajadi Kami Perihal untuk Kurangkan

Apabila kita melihat perubatan herba, dan untuk artikel ini, saya akan menjauhkan diri dari ubat Cina - iaitu subjek yang memerlukan buku, bukan hanya sebuah artikel kecil - kita mempunyai peluang untuk melihat ke dalam sejarah. Kita dapat melihat kembali beratus-ratus, kadang-kadang beribu-ribu, tahun. Kita boleh lihat bagaimana orang terselamat, terutamanya baru-baru ini dengan sejarah yang ditulis, tetapi kita juga boleh melihat mengapa industri perubatan kini sangat takut untuk masa depannya.

Saya telah terlibat dengan penyelidikan yang tidak terlatih ke dalam banyak penawar semula jadi untuk diri saya dan orang itu lain. Orang yang mempunyai yang terbaik sederhana atau - lebih norma, ia seolah-olah - keputusan boleh diterima sama sekali membentuk pengamal perubatan mereka. Dari jerawat untuk zona, (kayap di Perancis!). Seluruh spektrum. Saya katakan tidak terlatih kerana saya mempunyai pembentukan saya sebagai seorang jurutera. Tetapi yang telah membantu saya, kerana sebagai jurutera saya cenderung untuk melihat punca kepada apa-apa daripada hasil yang cetek. ya, di mana doktor-doktor sering hanya menawarkan sesuatu untuk menenangkan masalah - dan bukti untuk ini seolah-olah melimpah ruah - Saya sentiasa melihat akar penderitaan. Di sesetengah negara ekzema ia dirawat dengan cortizone. Bahawa hanya perubahan permukaan - bukan penyebab, yang sering rumit dan kadang-kadang sejumlah besar sebab! Dan kadar penyembuhan yang saya capai untuk orang dewasa dan kanak-kanak adalah hampir keseluruhan.

Jelas sekali, untuk tersalah quote Abraham Lincoln, "tidak semua penawar bekerja untuk semua orang pada setiap masa". Untuk apa-apa sebab sesuatu yang tidak mungkin betul untuk satu orang atau yang lain. Jadi, kita mesti sentiasa melihat undang-undang purata di tempat kerja. Dan kepada apa undang-undang purata, Ibu Alam mengambil tangan. Secara semula jadi terdapat tindakan - dan sentiasa reaksi. Ibu Alam menciptakan pelbagai penyakit - lelaki mempunyai tangan di dalamnya juga - tetapi alam sentiasa mempunyai jawapan kepada masalah dia buat. Beliau kemudian melemparkan cabaran kepada manusia untuk mencari sesiapa penawar. Melangkah kembali ke masa, lelaki yang ditemui banyak jawapan dalam dunia di sekelilingnya. Beliau mendapati bahawa kaktus mengurangkan keperluannya terhadap makanan; beliau mendapati bahawa akar yang mempunyai sesuatu di dalamnya untuk menjaga artritis dan kanser di teluk. Beliau mendapati tumbuhan yang memberikan hasil yang lebih baik daripada Valium untuk menjaga tekanan di teluk, tetapi tanpa apa-apa kesan sampingan apa-apa dadah yang teruk. Beliau mendapati bahawa satu lagi tumbuhan yang indah berhenti terbakar membentuk mencederakan dan melepuh; walaupun pokok yang boleh menyembuhkan jangkitan kulit. Semua ini dan banyak lagi banyak ubat-ubatan herba semula jadi akan, dari 1. April depan dilarang daripada kita untuk menggunakan, terima kasih kepada orang-orang yang membuat kekayaan daripada menjual perkara-perkara yang TAHU tidak akan mencapai keputusan yang sama. Tetapi, mereka tahu bahawa jika mereka mempromosi dan menjual produk mereka dengan dakwaan bahawa mereka adalah semulajadi, kami akan membelinya.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar